2013-09-16 08:46:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - pénz van kilátásban

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyíltsággal többre megy, mint titkolózással. Ha örökösen csak a békére törekszik, és inkább elhallgatja a saját érdekeit, akkor hamarosan azon kapja magát, hogy már maga sem tudja, mit is akar. Legyen következetes, álljon ki magáért!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön barátságát sokan fontosnak tartják. És ez nemcsak azért van, mert olyan pozíciót tölt be, amit egyesek irigylésre méltónak találnak. Az egzisztenciája a szó eredeti értelmében is vonzó: a létet jól éli, ragadja meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mások szemében ön úgy tűnhet fel, mint akinek az önbizalma határtalan. Ön tudja jól, hogy a külvilág felé sugárzott kép valójában kétségekkel teli személyt takar. De most még inkább érdeke, hogy ezt továbbra is elleplezze.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pénz van kilátásban, de nem mindegy, hogy milyen áron szerzi meg. Ha valóban a legjobbat tudja nyújtani önmagából, és mások ezt honorálják ilyen formában, akkor ön az, akinek az idealizmusa kifizetődő is tud lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A sorsán kesereg, úgy érzi, semmi nem megy mostanában úgy önnek, ahogy azt jogosan elvárhatná a sorsától. Most egy kicsit valóban gödörben van, de ez nem mindig volt így. És nem is lesz. Ebben bízzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valamit nagyon vár, ugyanakkor felettébb retteg is tőle. Ez természetes, az új, a változás mindig valami próbatétel is egyben. De a változatlannál semmi nem lenne rosszabb. Igazából csak fejlődni, vagy visszafejlődni lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A zsarnokoskodás nem vezet szeretetre. Ha valamit erővel akar kicsikarni, azzal semmire sem megy. Sőt, még azt is csak eltávolítaná magától, aki valójában vonzódik önhöz. Legyen kedves, szeretetreméltó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Feszült, nehezen tud kikapcsolni, de a túlzott idegesség miatt a koncentrálás sem megy igazán. Soha nem volt akkora szüksége a segítségre, mint most. A támasz közel van, leginkább egy fiatal nő személyében kell keresnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretne harmonikus körülmények között és ilyen kapcsolatban élni, de be kell látnia, hogy ezt csak akkor érheti el, ha az elengedésre legalább annyira képes, mint a ragaszkodásra. Merjen engedni, úgyis visszatérnek önhöz!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A sértődöttség – ezt már megtanulhatta – nem vezet semmire. Hiába érzi úgy, hogy önt becsapta az a bizonyos valaki, ha nem beszélik meg, ő nem fogja így érezni. És nem is az ellentétekre kellene koncentrálnia. Hanem arra, ami összeköt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön igazi barát, szeretne is mindenkin segíteni, akit magához közel érez. Sajnos van úgy, hogy egyesek ezzel visszaélnek. Ezt ne feledje el, de bocsássa meg. Valakinek megint nagy szüksége van az ön támogatására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szánjon egy kis időt az önelemzésre: az elmúlt évek során sok pozitívum történt önnel, amiért megérdemel egy kis vállveregetést. És a kedvese is. Ne legyen ünneprontó, ha erre ő is büszke. A kapcsolatuk szoros, az eredményeik közösek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: